GITAAR

Gitaarles

Module 1 ga naar

Basismodule voor volwassenen. In deze module verwerf je een stevig fundament. Je leert de speeltechniek, de basisakkoorden en alles wat je nodig hebt om snel van start te kunnen gaan. Geen onnodige droge theorie maar doelgerichte lessen in een in een prettige sfeer. Deze module is gericht op hedendaagse muziekstijlen. Er is geen voorkennis vereist. Noten lezen is niet vereist.

Module 2 en 3 ga naar

Heb je module 1 beëindigd of heb je de basis van het gitaarspelen al een beetje onder de knie? Wil je je verder bekwamen en toeleggen op pop, folk, blues, rock en andere eigentijdse muziekstijlen? Dan is deze cursus voor jou bedoeld. In deze cursus worden akkoorden en gitaarriffs aangeleerd en oefen je in het samen spelen met andere gitaristen. Ook wordt de leerstof van de eerste module zoals de basistoonladder en -akkoorden opgefrist en verder uitgediept.

Een greep uit de inhoud: slaggitaar, gitaarriffs, fingerstyle- en plectrumtechniek.

Module 4 en hoger ga naar

Deze modules bouwen verder op de leerstof van eerste en tweede module en wordt wordt uitgebreid met verschuifbare akkoorden, songanalyse, improvisatie, samenspel en melodiespel.

Gitaar met notenschrift ga naar

In deze cursus leer je tegelijk gitaarspelen en noten lezen. Ook leer je samenspelen want muziek maken in groep is prettig en motiverend. De cursus staat open voor iedereen, die met gitaar leren spelen wil beginnen of al begonnen is en ook het notenschrift wil leren of oefenen. De cursus richt zich op moderne muziekgenres. Deelnemen kun je met elk type gitaar.

Gitaarclub ga naar

Wekelijkse samenspelsessies voor cursisten vanaf module 4.