Wat bieden we?

Gitaarles

Degelijk onderwijs, hartelijke sfeer

We zijn een onafhankelijke muziek- en theaterschool voor volwassenen. We bieden cursussen aan van beginnend tot gevorderd niveau. De muziekopleidingen focussen zich vooral op populaire muziek; de podiumopleiding richt zich op expressie en performance. Voor jongeren van 8 tot 16 jaar bieden we piano- en gitaarles aan in afzonderlijke groepen op woensdagnamiddag. Naast groepsonderricht kun je bij ons ook terecht voor individuele muziekles.

Kwaliteit voor je kostbare tijd

CDE werd opgericht in 1998 en vanaf 2002 erkend door de provincie Antwerpen als vormingsorganisatie. We zijn er voor iedereen die degelijke muziekles wenst en een prettige sfeer belangrijk vindt. We werken met kleine groepen waarbij je ervaring met de andere cursisten kunt delen. In de basiscursussen reiken we je een vlotte, maar grondige start aan. We werken stapsgewijs verder aan je vaardigheden en al snel kun je een programma volgen dat afgestemd is aan je persoonlijke voorkeur. Je wordt opgevolgd door je docent tijdens en na de cursus. We stimuleren graag je creativiteit en bieden je daarvoor een prettige sfeer om te leren en muziek te maken. Onze docenten  kennen de wensen en noden van hun cursisten en nemen graag de tijd om hen te begeleiden.

Aanbod

Je kunt bij ons o.a. terecht voor gitaar, piano, zang, bas en podium. De cursussen zijn gericht op populaire muziek, de opleiding podium op expressie en performance. Voor organisaties en bedrijven bieden we workshops op maat aan.