Wat bieden we?

Gitaarles

Degelijk onderwijs, hartelijke sfeer

CDE biedt muziek- en theateropleidingen van beginnend tot gevorderd niveau. CDE richt zich naar volwassenen die een kwaliteitsvolle opleiding willen volgen en een prettige sfeer minstens even belangrijk vinden. Er zijn geen verplichte examens of nevenvakken. Het aanbod omvat groeps- en individuele les. Voor organisaties en bedrijven bieden we workshops op maat aan.

Kwaliteit voor je kostbare tijd

CDE werd opgericht in 1998 en vanaf 2002 erkend door de provincie Antwerpen als vormingsorganisatie. We zijn er voor iedereen die degelijke muziekles wenst en een prettige sfeer belangrijk vindt. We werken met kleine groepen waarbij je ervaring met de andere cursisten kunt delen. In de basiscursussen reiken we je een vlotte, maar grondige start aan. We werken stapsgewijs verder aan je vaardigheden en al snel kun je een programma volgen dat afgestemd is aan je persoonlijke voorkeur. Je wordt opgevolgd door je docent tijdens en na de cursus. We stimuleren graag je creativiteit en bieden je daarvoor een prettige sfeer om te leren en muziek te maken. Onze docenten zijn gediplomeerde musici die de noden van hun cursisten kennen. Ze nemen graag de tijd om je te coachen.

Aanbod

Je kunt bij ons o.a. terecht voor gitaar, piano, zang, bas en podiumkunst (theater, expressie). De cursussen zijn gericht op populaire muziek, de opleiding podium op hedendaags theater en performance.