Infomomenten

De eerstvolgende infomomenten vinden plaats op:

  • Maandag 23 september van 17.00  tot 22.00 u. doorlopend
  • Dinsdag 25 september van 17.00 tot 22.00u. doorlopend
  • Woensdag 26 september van 15.00 tot 19.00 u. doorlopend

Open les + toonmoment popzang

Benieuwd naar de dynamiek en de sfeer van onze cursus popzang? Dan ben je van harte welkom in de open les. Tijdens deze kennismakingsles krijg je een voorproefje van wat de opleiding te bieden heeft en kun je kennismaken met onze enthousiaste docenten. Na de open les is er ook een toonmoment waarbij de studenten van de vorige module optreden.

Deelname aan de open les en het toonmoment is gratis, maar we vragen wel om je vooraf aan te melden. Zo kunnen we alles in goede banen leiden en zorgen voor een aangename ervaring voor iedereen.

Eerstvolgende open les + toonmoment
December 2024 (precieze datum nog te bepalen)

Proefles gitaar

Ontdek de wereld van de gitaar tijdens een gratis proefles! Ben je nieuwsgierig naar de sfeer van onze lessen en wil je de docent ontmoeten? Meld je dan hier aan en maak kennis met ons.

Veelgestelde vragen

Onze opleidingen zijn voor volwassenen. Voor jongeren (van 10 tot 17 jaar) is er op verzoek gitaar- en pianoles mogelijk tussen 17 en 18 uur en op woensdagnamiddag. Er zijn er geen niveauvereisten: we bieden les aan voor elk niveau (van absoluut beginnend tot gevorderd).

Inschrijven kun je via deze link. Wanneer de betaling van het inschrijvingsbedrag door het secretariaat verwerkt is, ben je ingeschreven en mailen we je een bevestiging met je inschrijvingsnummer.

Inschrijven kan zolang er beschikbare plaatsen zijn en de inschrijvingen niet afgesloten zijn. Inschrijven kan ook tijdens de infomomenten. Instromen kan in september, januari en april.

Wanneer je inschrijving gevalideerd is, mailen we je een bevestiging en nodigen we je uit voor de eerste les.

Helaas kunnen we geen kortingen toestaan op het inschrijvingsbedrag. We willen echter benadrukken dat een jaarinschrijving een voordeliger optie is dan een modulaire inschrijving. Met een jaarinschrijving geniet je van continuïteit en profiteer je van een gunstiger tarief. Mocht je nog vragen hebben over de inschrijfmogelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Bij een jaarinschrijving ben je ingeschreven voor een volledig cursusjaar (van september tot en met juni). Bij een modulaire inschrijving schrijf je in per module (beginnend in september, januari of april).

Het lesmateriaal is begrepen in het inschrijvingsbedrag, met uitzondering van eventuele lesboeken in de instrumentlessen.

CDE verkoopt of verhuurt geen muziekinstrumenten. Je docent kan je desgewenst wel adviseren over de aanschaf van een instrument.

Om in te schrijven in een basiscursus, individuele les en in een zomerworkshop is geen voorkennis of ervaring vereist.

Er is geen maximumleeftijd. Onze cursussen staan open voor volwassenen van alle leeftijden.

Ja, dat is mogelijk voor de opleidingen popzang en gitaar. Neem hiervoor tijdig contact met ons op.

Neen, deelnemen aan eventuele nevenactiviteiten is nooit verplicht.

Datum en plaats van de infomomenten vind je op de pagina Infomomenten.

Heb je een andere vraag?

Neem dan gerust contact met ons op: we zullen je graag helpen.

Scroll naar boven