Piano

Voor wie?

Opleiding voor volwassenen, van elke leeftijd, en van elk niveau, die graag grondig piano willen leren op een aangename manier.

CDE is een school voor volwassenen, maar voor gemotiveerde jongeren (10-17 jaar) die een degelijke piano-opleiding willen, bieden we een afzonderlijk aanbod op woensdagnamiddag en weekdagen tussen 17 en 18 uur aan. Zonder verplichte bijvakken en examens. Ook notenschrift wordt tijdens de les aangeleerd. Jongeren kunnen zich inschrijven na een kennismakingsgesprek.

Inhoud

Beginners leren snel de vaardigheden en kennis die nodig zijn om piano te spelen. Er is geen voorkennis of ervaring vereist; alles wordt stapsgewijs aangeleerd. Je leert ook het notenschrift zodat je snel zelfstandig piano kunt spelen. Als beginner leg je een stevige basis. Er wordt gewerkt rond melodie, akkoorden, ritme en stijl. Op een prettige, maar grondige manier gaat de docent met je aan de slag om het pianospelen op een vlotte manier in de vingers te krijgen.
Als meer gevorderde student kun je een individueel programma volgen dat afgestemd is op je persoonlijke muzikale interesses.

Optie intensief

Je kunt ook kiezen voor de optie intensief met dubbele lestijd (niet noodzakelijk dubbele leerstof, want de leerstof is aangepast aan je eigen tempo). In deze optie krijg je 40 minuten individuele les en begeleiding. Samen met de inspeel/oefentijd, ben je een uur bij je docent: 40 minuten individuele les + 20 minuten oefentijd vooraf. Als je interesse hebt in deze optie, meld je dan bij voorkeur zo snel mogelijk aan want de beschikbare plaatsen in deze optie zijn beperkt.

Praktisch

Start volgende module:Week van 8 januari 2024
Niveau: Alle niveaus (individuele les)
Leeftijd:Volwassenen
Duurtijd jaarinschrijving:1 cursusjaar (september t/m juni)
Duurtijd modulaire inschrijving:1 trimester
Lesdag:Naar keuze (afhankelijk van beschikbaarheid) op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag
Lesuur:Naar keuze (afhankelijk van beschikbaarheid) vanaf 17.00 u. tot 22.00 u. (op woensdag vanaf 13.00 u.)
Inschrijving modulair:€ 215
Inschrijving optie intensief:€ 430

Studenten piano aan het woord

Ik heb van de afgelopen module genoten en ben blij dat ik ineens voor het hele jaar ben ingeschreven. Ik vind het super dat we op ons eigen tempo kunnen leren en toch persoonlijke aandacht van de docente krijgen.
Ann D. uit Edegem (piano)
✯✯✯✯✯
Bedankt voor de enorm leerrijke, fijne en aangename lessen!
François P. uit Edegem (piano)
✯✯✯✯✯
Hierbij wens ik mijn grote appreciatie uit te spreken over de opleiding piano. De boeiende wijze waarop les gegeven wordt, de motivatie, de duidelijkheid, de vrolijkheid hebben me aangenaam verrast.
Guido D. uit Mortsel (piano)
✯✯✯✯✯
Les volgen bij CDE is genieten!
Christine B. uit Kontich (piano)
✯✯✯✯✯
Scroll naar boven