Over ons

Kwaliteitsonderwijs en hartelijke sfeer.
Sinds 1998. 

Wat bieden we?

Degelijke muziekles

We zijn een vrije,  onafhankelijke school voor volwassenen. Ons aanbod omvat individuele les en groepscursussen. We bieden opleidingen aan op elk niveau: van absoluut beginnend tot gevorderd . We zijn er voor iedereen die degelijke les wenst en een prettige sfeer ook belangrijk vindt. Er zijn geen verplichte examens en bijvakken.

We organiseren volwassenenonderwijs, maar voor gemotiveerde jongeren van 10 tot 17 jaar bieden we op verzoek individuele piano- en gitaarles aan op woensdagnamiddag en maandag, dinsdag en donderdag van 17 tot 18 u.

CDE is als vormingsorganisatie actief sinds 1998 en sedert 2002 erkend door de provincie Antwerpen. Als je benieuwd bent naar de geschiedenis van onze school, vind je hier de beknopte geschiedenis van CDE.

Hartelijke sfeer

In de groepscursussen (gitaar, popzang) kun je de leservaring met je medestudenten delen.

In de basiscursussen reiken we je een vlotte, maar solide basis aan. We werken stapsgewijs aan je vaardigheden en al snel kan je een programma volgen dat afgestemd is op je persoonlijke interesses. Je docent volgt je persoonlijk op.

We moedigen graag je creativiteit om te leren en muziek te maken aan, en dit in een prettige sfeer. Je krijgt les van gekwalificeerde en ervaren docenten die de noden van hun studenten kennen. Ze nemen graag de tijd om je persoonlijk te begeleiden.

Gediplomeerde muziekdocenten

We hechten veel waarde aan gekwalificeerde docenten die bovendien ervaring moeten hebben, zowel als docent als uitvoerend musicus. Een hartelijke sfeer en een aandachtige, maar ontspannen houding naar de student toe zijn bij ons vanzelfsprekend.

Sfeerbeelden van het lesgebeuren

Scroll naar boven