Over ons

Kwaliteitsonderwijs en hartelijke sfeer.
Sinds 1998. 

Ontdek wat we te bieden hebben.

Muzieklessen van hoge kwaliteit

Welkom bij CDE, een vrije en onafhankelijke school voor volwassenen. Bij ons vind je een divers aanbod van individuele lessen en groepscursussen. Of je nu een absolute beginner bent of meer gevorderd, we bieden opleidingen op maat aan voor elk niveau. Bij ons staat niet alleen de kwaliteit van de lessen centraal, maar ook een gezellige en stimulerende sfeer. Bij ons zijn er geen verplichte examens of bijvakken, zodat je op je eigen tempo kunt leren en groeien.

We organiseren volwassenenonderwijs, maar voor gemotiveerde jongeren van 10 tot 17 jaar bieden we op verzoek individuele piano- en gitaarles aan op woensdagnamiddag en maandag, dinsdag en donderdag van 17 tot 18 u.

CDE is al sinds 1998 actief als vormingsorganisatie en wordt erkend door de provincie Antwerpen sinds 2002. Benieuwd naar ons verleden? Ontdek hier de beknopte geschiedenis van onze school.

Warme en ondersteunende sfeer

In de groepscursussen, zoals gitaar en popzang, kun je ervaringen delen met medestudenten. Onze basiscursussen bieden een stevige basis voor je muzikale ontwikkeling. We werken stap voor stap aan je vaardigheden en passen het programma aan op je persoonlijke interesses. Onze docenten zijn niet alleen gekwalificeerd en ervaren, maar ook toegewijd aan je groei als muzikant. Ze nemen graag de tijd om je persoonlijk te begeleiden en je creativiteit te stimuleren.

Gekwalificeerde docenten

Bij CDE hechten we veel waarde aan deskundige docenten met ervaring, zowel als docent als uitvoerend musicus. Een warme en ontspannen houding naar onze studenten toe is voor ons vanzelfsprekend.

 
 
 
 

Sfeerbeelden van het lesgebeuren

Scroll naar boven